E-boek
Nederlands

Voor de wolven

Jodi Picoult (auteur), Davida van Dijke (vertaler)
Luke Warren, die zijn hele leven wolven bestudeerd heeft in de Canadese bossen, belandt in een coma als gevolg van een auto-ongeluk. Zijn vrouw, volwassen zoon en puberdochter moeten beslissen over zijn lot. Ze hebben geheimen voor elkaar en die dreigen aan het licht te komen.
Titel
Voor de wolven
Auteur
Jodi Picoult
Vertaler
Davida van Dijke
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Lone wolf
Uitgever
Vianen: The House of Books, 2013
1 digitaal bestand
ISBN
9789044337891
CloudLibrary
abshcgg9

Andere formaten:

Over Jodi Picoult

Jodi Lynn Picoult (New York, 19 mei 1966) is een Amerikaanse schrijfster.

Picoult is geboren in een niet-religieuze Joodse familie die naar New Hampshire verhuisde toen zij dertien was. Zij studeerde aan de Princeton-universiteit. Picoult schrijft romans en ook scenario's voor film en televisie. Van haar werk zijn volgens haar eigen website wereldwijd 40 miljoen exemplaren verkocht.

Bibliografie

  • Songs of the Humpback Whale (1992)
  • Harvesting the Heart (1993)
  • Picture Perfect (1995), Verloren in de stilte
  • Mercy (1996) De mantel der liefde
  • The Pact (1998), Het verbond - een liefdesgeschiedenis, in 2015 uitgebracht als De ultieme belofte
  • Keeping Faith (1999)
  • Plain Truth (2000), Strijd met de waarheid
  • Salem Falls (2001)
  • Perfect Match (2002), De klein…Lees verder op Wikipedia