Dvd
Engels

Unforgotten. Seizoen 4

Nicola Walker (acteur), Sanjeev Bhaskar (acteur)
In een vrieskist op een stortplaats wordt een lijk zonder hoofd gevonden; Sunny wordt met de zaak belast want Cassie is met ziekteverlof.
Extra onderwerp
2021
Titel
Unforgotten. Seizoen 4
Acteur
Nicola Walker Sanjeev Bhaskar
Taal
Engels
Uitgever
Just Entertainment, © 2021
2 dvd-video's
Oorspr. opname
2021
Speelduur
6 x 45 min.
Aantekening
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
EAN
8711983972230

Besprekingen

Britse politieserie (2015-) bedacht door Chris Lang. Met Nicola Walker (River) als Cassie Stuart en Sanjeev Bhaskar als haar collega Sunil 'Sunny' Khan, twee Londense politie-inspecteurs die werken aan cold cases. In seizoen 4 (6 afleveringen) wordt op een stortplaats in een vrieskist een lijk zonder hoofd gevonden. Sunny wordt met de zaak belast want Cassie is met ziekteverlof. Beoordeling IMDb: 8.3. Adam Sweeting (The Arts Desk 10-3-’21): Voor elke succesformule komt een moment dat revisie gewenst is en dat moment lijkt gekomen voor Unforgotten (3 sterren van 5). Carol Midgley (Times Uk 23-2-’21): Seizoen 4 biedt een rijk en tragisch subplot (4 sterren van 5). Ed Cumming (Independent UK 1-3-’21): De serie balanceert op indrukwekkende wijze tussen nihilistische noir en verfijnde midsomer aanpak, waarbij de populaire uitstraling niet ten koste gaat van karakter, warmte of intelligentie (4 sterren van 5). Mandy Gelling (Mijnserie.nl 23-4-’21): 'De acteurs zijn na drie seizoenen uitstek…Lees verder

Over Nicola Walker

Nicola Jane Walker (Londen, 15 mei 1970) is een Britse actrice.

Biografie

Walker werd geboren in de wijk Stepney van Londen in een gezin van twee kinderen. Zij studeerde af aan New Hall College, een college voor vrouwelijke studenten van de Universiteit van Cambridge. Hier startte zij met het acteren bij de studententheaterclub Footlights.

Walker begon in de film in 1994, met een klein rolletje in Four Weddings and a Funeral. Daarna speelde zij meerdere rollen in films en televisieseries. Zij is bekend van haar rollen als Ruth Evershed (Spooks), Cassie Stuart (Unforgotten) en Hannah Stern (The Split, met tegenspeler Barry Atsma). Naast het acteren voor televisie is zij ook actief in het theater.

Walker is getrouwd met acteur Barnaby Kay met wie zij een zoon heeft (2006).

Filmografie

Speelfilm

(uitgezonde…Lees verder op Wikipedia