Boek
Nederlands

Het bijna helemaal waargebeurde verhaal van Ryan

Pepijn Lievens (auteur)
+1
Het bijna helemaal waargebeurde verhaal van Ryan
×
Het bijna helemaal waargebeurde verhaal van Ryan Het bijna helemaal waargebeurde verhaal van Ryan

Het bijna helemaal waargebeurde verhaal van Ryan

Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Genre:
De vader van Ryan is al lang weg, daarom denkt hij dat hij een geheime ontdekkingsreiziger is. Zelf heeft Ryan ook een geheim, want hij is verliefd op Rafaella. Zal Ryan met haar durven praten? En komt zijn vader naar huis? Vanaf ca. 10 jaar.
Onderwerp
Papa, Verliefd zijn
Titel
Het bijna helemaal waargebeurde verhaal van Ryan
Auteur
Pepijn Lievens
Taal
Nederlands
Uitgever
[Tielt]: Lannoo, 2023
133 p.
ISBN
9789401492621 (hardback)

Besprekingen

Een jeugdroman over de jongen Ryan, die zijn vader al lange tijd niet heeft gezien en denkt dat hij een geheime ontdekkingsreiziger is. Ryan heeft zelf ook een geheim: hij is verliefd op Rafaella, maar durft niet met haar te praten. Hij krijgt hulp van professor Geurts, een expert in vermommingstechnieken, om dichter bij Rafaella te komen. Dan onderschept Ryan plots een bericht van zijn vader. Komt hij toch naar huis? Vriendelijk, ondeugend en met humor geschreven. Vanaf ca. 10 jaar. Pepijn Lievens (1972) is een Belgische schrijver, acteur en toneelschrijver.

Over Pepijn Lievens

Pepijn Lievens (1972) is een acteur en schrijver.

Biografie

Lievens studeerde aan het Gentse Conservatorium, afdeling Toneel. Als acteur speelde hij onder andere in De Werf (Brugge), De Korre, De Parade, HETPALEIS en de Bende van de Prins. Als jonge toneelspeler werd Lievens in 2000 verkozen tot Trappelend Talent.

Hij schreef verschillende theaterteksten voor gezelschappen als 4Hoog, Kopergietery, De Werf en de Bende van de Prins. Pepijn Lievens was zeechroniqueur op Theater aan Zee 2010. Als toneelschrijver werd hij genomineerd voor de Gouden Klaproos 2010.

In 2008 verscheen zijn autobiografische boek Relaas van een stofzuiger (uitgeverij Houtekiet.) In 2011 bracht hij de roman Vlucht van pluizen uit bij uitgeverij Vrijdag. In 2021 verscheen de jeugdroman Voor Altijd (uitgeverij Lannoo.)

In 2023 verscheen Het bijna helemaal waargebeurde verhaal van Ryan (Lannoo). Ryan is verliefd op de s…Lees verder op Wikipedia