Uit de kast in de kast

Riadh Bahri (auteur)

Uit de kast in de kast

Uit de kast komen is voor velen niet makkelijk. Maar wanneer je de stap toch hebt gezet, blijk je er als LGBTQ+’er vaak weer in te moeten kruipen. In september 2021 werd Riadh Bahri het slachtoffer van gewelddadige homohaat in Brussel toen hij over straat wandelde. ‘Wie homo is, moet niet één keer uit de kast komen, maar soms zelfs honderd keer, of zelfs de rest van je leven. En het blijkt nog

Titel
Uit de kast in de kast
Auteur
Riadh Bahri
Taal
Nederlands
Uitgever
Kalmthout: Pelckmans, 2022
229 p. : ill.
ISBN
9789464016901 (paperback)

Andere formaten:

Over Riadh Bahri

Riadh Bahri (Keulen, 26 juli 1988) is een Belgisch journalist, nieuwsanker en presentator bij VRT NWS.

Biografie

Riadh Bahri werd geboren in Keulen, maar verhuisde reeds op jonge leeftijd met zijn ouders naar Wetteren. Zijn moeder is Vlaamse en zijn vader was Tunesiër. Bahri ging naar de middelbare school Atheneum Voskenslaan in Gent. Daarna studeerde hij taal- en letterkunde en mocht hij bij de VRT een ervaringsstage doen bij het televisieprogramma Karrewiet.

Bahri werkt sedert 15 augustus 2009 bij de VRT, aanvankelijk achter de schermen, maar later als journalist en verslaggever. Voormalig VRT-journaliste en nieuwsanker Martine Tanghe is zijn grote voorbeeld. Zijn eerste grote opdracht was de verslaggeving van de Belgische federale verkiezingen in 2010 bij het televisieprogramma Terzake. Bahri heeft zich gespecialiseerd in de luchtvaart. Zelf heeft hij ook leren vliegen.

Sinds juni 2020 is Bahri getrou…Lees verder op Wikipedia