Boek
Nederlands

Het sportkookboek voor wielrenners

+1
Het sportkookboek voor wielrenners
×
Het sportkookboek voor wielrenners Het sportkookboek voor wielrenners

Het sportkookboek voor wielrenners

Eet en drink als een topwielrenner om jouw eigen sportieve uitdagingen aan te gaan.

De Sportkookboeken van Stephanie Scheirlynck leren iedere sporter wat, hoeveel en wanneer je moet eten en drinken om optimaal te sporten en te presteren.

In Het sportkookboek voor wielrenners vind je vijftig nieuwe recepten en vijftien klassiekers afgestemd op jouw favoriete sport. Dankzij

Titel
Het sportkookboek voor wielrenners
Auteur
Stephanie Scheirlynck
Taal
Nederlands
Uitgever
Tielt: Lannoo, 2023
190 p. : ill.
ISBN
9789401489843 (paperback)

Besprekingen

Een kookboek voor wielrenners, triatleten, MTB’ers, BMX’ers en recreatieve fietsers met een aangepast voedingsschema en recepten om goed te kunnen presteren op het sportieve vlak. Met vijftig eenvoudige recepten en vijftien recepten die specifiek afgestemd zijn op een specifieke sport. Met informatie over wat, hoeveel en wanneer je moet eten en drinken om het maximum uit de trainingen te halen en het lichaam sneller te laten herstellen. Nuchter geschreven. Met foto’s en illustraties in kleur. Stephanie Scheirlynck is een Belgische schrijver en topsportdiëtist. Ze schreef meerdere boeken.

Over Stephanie Scheirlynck

Stephanie Scheirlynck is een Belgisch diëtiste gespecialiseerd in sportdiëten. Ze is actief in de topsport als diëtiste onder andere van Antwerp FC, RSC Anderlecht, Trek-Segafredo, Nafi Thiam, Koen Naert, Greg Van Avermaet, Jasper Stuyven, Jolien D'Hoore en Team Belgium. Daarnaast schreef ze ook meerdere boeken over sportvoeding.

Biografie

Scheurlynck behaalde in 2006 een bachelor in voedingswetenschappen in Gent en een master in sportvoeding in 2007 in Nijmegen.Daarnaast volgde ze ook de opleiding SportsNutrition van het Internationaal Olympisch Comité en is een van de eerste die de opleiding volbracht in 2010.

Tussen 2010 en 2015 was ze actief voor Energy Lab om daarna als zelfstandige te werken. Sinds beheert ze de webstek Allesoversportvoeding.be

Ze is gehuwd, heeft twee kinderen en is woonachtig in Nevele.

Publicaties