ebs
In de kijker

Mijn Bibliotheek

Via Mijn Bibliotheek kan je makkelijk online boeken verlengen, reserveren of op een leeslijstje zetten. Bekijk een overzicht van openstaande kosten en beheer er de lidmaatschappen van jez…

Lees verder
haatlezen
In de kijker

Ik haat lezen!

Wil je graag dezelfde boeken lezen als je klasgenoten, maar gaat lezen moeilijk? Heb je dyslexie? Met de gratis Anderslezen-app lees je duizenden Daisy-luisterboeken op je tablet of smartphone.
Je kan de voorleessnelheid aanpassen zodat je…

Lees verder
eboeken

Lees gratis Oekraïense e-boeken bij de bib

Heb jij de e-boeken van de bib al ontdekt? In onze collectie vind je vanaf nu ook Oekraïense en Russische titels. Met je Mijn Bibliotheek-profiel kan je 2 e-boeken lenen, 2 e-boeken reserveren en elk boek maximaal 6 weken houden.

Lees digitaal waar en wanneer je wil, gewoon op je eigen smartphone, tablet, e-reader of computer. Het kost niets en een e-boek verdwijnt na de uitleentermijn vanzelf van je toestel. 

Lees verder
lerarenkaart

Lerarenkaart

De Lerarenkaarten voor 2022 zijn gearriveerd! Leerkrachten die in Boortmeerbeek en Haacht wonen, kunnen hun lerarenkaart afhalen aan de balie (in de bibliotheek van hun woonplaats) en genieten van talloze voordelen.

Lees verder
jeugdboekenmaand

Jeugdboekenmaand

In maart 2022 is het thema voor Jeugdboekenmaand 'Helden en schurken'. We hebben het over dappere helden en bange helden, superhelden en huis-tuin-en-keukenhelden, helden met wapens en helden met woorden. Maar één ding staat vast: zonder held geen verhaal. En wat is een held zonder schurk? Zonder vijand, zonder pestkop, zonder spoken in zijn hoofd? Verhalen hebben hun helden en schurken nodig. En mensen hebben hun verhalen nodig.

 

Lees verder
digidokter

HaBoBIB Boortmeerbeek zkt digidokter

Heb jij voeling met ICT, wil je je graag engageren als vrijwilliger, heb je maandelijks tijd voor een spreekuurtje en help je graag mensen met vragen over laptop, tablet of telefoon? Stuur dan een mail met je gegevens naar contact@habobib.be
 

Lees verder