Tatertaal

tatertaal

Voor instapklasjes en onthaalkindjes

Tatertaal is taalsimulering bij baby’s en peuters. Het is een pakket voor begeleiders en ouders van 0- tot 3-jarige baby’s/peuters. Het pakket bevat een Tatertaal-huisje en een trolley met een 20-tal tatertaalboekjes.

Tatertaal reserveren? Dat kan hier!
Reserveer minstens 2 weken vooraf. Je kan 6 weken uitlenen.

Boekstart

boekstart

Baby & peuter laten genieten van boeken

Boekstart wil ouders met kinderen tussen 0-3 jaar laten genieten van boeken. Dat is leerrijk én gezellig. De woordenschat van baby’s en peuters die veel woorden horen, groeit razendsnel. Bovendien leert je kind niet alleen meer maar ook andere woorden wanneer er boeken aan te pas komen. En er is meer. Als je al vanaf heel jong met je kind praat en samen in boekjes kijkt, heeft hij het later makkelijker op school. Maar bovenal is samen in boekjes kijken gezellig. Het versterkt de band tussen ouders en kinderen.

We organiseren regelmatig Boekstart-activiteit. Hou zeker onze activiteitenpagina in de gaten.

Fundels

fundels

Gratis digitale prentenboeken via 'Mijn Bibliotheek'!

Hoe heerlijk is het om digitale prentenboeken tot leven te zien komen op tablet of pc. Maar het is ook leerrijk. Je kan lezen in verschillende talen, puzzelen, spelletjes spelen bij het boek, filmpjes maken. Fundels bevorderen het leesplezier, een belangrijk aspect in de ontwikkeling van kinderen.

Je kan 7 Fundels gratis lenen, telkens voor 4 weken.

Hoe werkt het?

• Download de Fundels-app via de App Store of Google Play Store.

• Meld je aan met je 'Mijn Bibliotheek-account'.

• Kies het boekje dat je wil lenen en het boekje wordt gedownload op het toestel.